Често Задавани Въпроси

 • Нужна ли ми е регистрация, за да направя поръчка?

  Не, можете да поръчате и без да имате регистрация в сайта.
  Регистрацията ви дава някои предимства като: следене на статуса на поръчката ви; добавяне на адрес, за да не ви се налага да го въвеждате ръчно всеки път; опция за създаване на списък с любими продукти; списък с поръчките ви и др. 

 • Как да разбера дали поръчката ми е успешна?

  Когато завършите поръчката си, ще получите имейл с потвърждение на посочения от вас имейл адрес. 

 • Кога да очаквам поръчката си?

  Доставките се извършват в срок от 5 работни дни от Speedy. Възможно е забавяне, ако сте поръчали продукт, който не е наличен. В такъв случай ще се свържем с вас допълнително.
  В период на празници или годишна отпуска, в който не изпълняваме поръчки, при отваряне на сайта се появява съобщение. Ако имате инсталирана Adblock програма, е възможно тя да блокира съобщението. 

 • Мога ли да получа пратката си от офис на куриер?

  Да, ще се появи опции за избиране на офис при завършване на поръчката. Не работим с фирма Еконт и няма как да ви изпратим поръчката до техен офис. 

 • Колко струва доставката?

  Доставката е с фиксирана цена 4,50 лв до офис на Спиди и 5,00 лв до адрес до всяка точка на България.

 • Как става плащането?

  Единствената опция за плащане е чрез наложен платеж. В момента работим за въвеждане на плащане чрез ПОС терминал.

 • Как мога да направя връщане или замяна на продукт?

  Ако някой от поръчаните от вас продукти пристигне при вас с дефект, имате право на замяна или връщане на заплатената сума. Транспортните разходи при връщане и замяна са за Ваша сметка. Имат правото да се откажете или замените получената стока в срок от 14 работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е придружен от оригиналния касов бон, получен заедно с поръчката.

  Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже от стоката.

  За заявка за отказ или замяна на продукт, моля, свържете се с нас на [email protected].

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки